Cauta hoteluri Bilete avion

Cauta dupa tara

antidotul-logo

Hotel Zenith Conference & SPA 4* (Golden Tulip)

Mamaia / Romania
Bd. Mamaia
Preturi de la : 416,88 LEI / persoana

 • Descriere
 • Adresa: statiunea Mamaia, jud.Constanta
  Situare: In nordul statiunii Mamaia, pe malul marii.
  Plaja: larga cu nisip, intrare lina in mare.

  Alte facilitati:

  Accesul la SPA-ul hotelului este exclusiv cu plata, in intervalul 08.00-20.00. SPA-ul dispune de piscina exterioara cu apa incalzita, salina, hamam, jacuzzi, sauna, fitness si terasa. Tariful accesului la SPA pentru este de : 25 lei/persoana/zi in perioada 25 APRILIE - 16 IUNIE 2016 si 05-18 SEPTEMBRIE 2016, 35 lei/persoana/zi in perioada 17 IUNIE – 07 IULIE 2016 si 22 AUGUST – 04 SEPTEMBRIE 2016 si 60 lei/persoana/zi in perioada 08 IULIE – 21 AUGUST 2016. Accesul la SPA se va face pe baza achitarii taxei si purtarii obligatorii a unor bratari de identificare pe toata durata zilei, in fiecare zi bratarile avand o culoare diferita. Achitarea taxei si intrarea in posesia bratarilor se va face exclusiv la receptia SPA-ului, fara posiblitatea rezervarii anticipate. 

  Hotelul dispune de plaja in administrare privata, amenajata cu sezlonguri si umbrele, care functioneaza zilnic intre orele 07.00 si 19.00. Tariful de inchiriere a unui sezlong de plaja este: 10 lei/loc/zi in perioada 25 APRILIE - 16 IUNIE 2016 si 05-18 SEPTEMBRIE 2016, 15 lei/loc/zi in perioadele 17 IUNIE – 07 IULIE 2016 si 22 AUGUST – 04 SEPTEMBRIE 2016, respectiv 20 lei/loc/zi in perioada 08 IULIE – 21 AUGUST 2016. Umbrelele si masutele pe plaja se asigura gratuit, insa numai in limita disponibilitatilor. Inchirierea sezlong-urilor de plaja prin achitarea taxei se va face doar la caseria plajei, numai in limita disponibilitatilor zilnice si fara posibilitatea rezervarii si platii in avans prin intermediul agentiei de turism. 

  Lenjeria, prosoapele, halatele si papucii sunt dedicati EXCLUSIV utilizarii in camera. Se INTERZICE categoric scoaterea acestora din camera pentru utilizare pe plaja sau la piscina. Pentru plaja puteti inchiria prosoape de la casieria plajei. 

  Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face numai in spatiul special dedicat din spatele hotelului, pe latura de nord, in limita celor 85 locuri disponibile. Accesul este strict controlat si se acorda pe principiul “primul venit – primul servit”, potrivit locurilor libere. 

  Nu pot fi rezervate locuri de parcare la receptie sau paznici. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, locul de parcare nu poate fi retinut, la intoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri inca libere. 

  Parcarea centrala din fata intrarii este inchiriata hotelului Zenith – conference & spa hotel insa, ca exceptie, numai pentru oaspetii hotelului nostru, se aplica un tarif special de 20 lei/zi /loc, pentru perioada 25 APRILIE – 07 IULIE 2016 si 22 AUGUST-18 SEPTEMBRIE 2016, si 30 lei/zi/loc pentru perioada : 08 IULIE – 21 AUGUST 2016, ce se achita EXCLUSIV la receptia hotelului. Un loc de parcare achitat la receptie este garantat pe toata durata perioadei rezervate, in baza unui tichet special obtinut de la receptie si a bonului fiscal, care va asigura si accesul in parcare. 

  Conexiunea internet “wireless” este disponibila GRATUIT in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, terase, piscina si plaja. Fiind o facilitate acordata gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maxima solicitare.


  Dotari generale: 2 corpuri de cazare : Corpul Jupiter perpendicular pe plaja,  4 nivele  cu acces pe scari cat si cu cele 2 lifturi si  Corpul Junona paralel cu plaja, 4 nivele, acces pe scari si 2 lifturi, restaurant Jupiter, bar si terasa Junona, billiard, tenis de masa si darts, 2 sali de conferinta, internet point in lobby, acces gratuit la inernet wireless in spatiile commune (hol receptie, bar, terasa bar, restaurant, terasa restaurant, piscina, terasa piscina, centru de conferinte), “kids corner” in lobby asistat de personal calificat in perioada sezonului estival, piscina de vara si terasa Breeze, parcare proprie(contra cost) in limita locurilor disponibile.

  Pentru INFORMATII SUPLIMENTARE click AICI

  Dotari camere:
  Alocatia camerelor se afla in corpul Jupiter

  Camerele duble standard sunt localizate in corpul Jupiter si nu au vedere la mare. Acestea dispun de: pat matrimonial sau paturi twin, balcon/french balcony, TV LED prin cablu, telefon, acces internet Wireless, seif, 2 fotolii, masuta, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon/french balcony. Acest structuri pot acomoda 2 adulti si maxim 1 (un) copil cu varsta cuprinsa intre 0-3.99 ani.
  Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m – pat matrimonial ; 0.90x2.00m - pat twin
  Dimensiuni camera : suprafata totala de 21mp (camera in sine : 11.00-13.00 mp, vestibul 3.5 mp, baia 3.5 mp, balcon 3mp sau «french balcony » 1mp).

  Camerele duble junior standard fara vedere la mare sunt localizate in corpul Jupiter. Acestea dispun de: pat matrimonial, canapea neextensibila pentru copii 0-7.99 ani „french balcony”, TV LED prin cablu, seif, telefon, acces internet wireless, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon.
  Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m – pat matrimonial
  Dimensiuni canapea neextensibila : 7.00x1.5 m 
  Dimensiuni camera : suprafata totala 21mp (camera in sine : 11.00-13.00 mp, vestibul 3.5 mp, baia 3.5 mp, balcon 3mp sau «french balcony » 1mp).

  Camerele duble standard comunicante sunt localizate in corpul Jupiter, la etajul 4 nu au vedere la mare si dispun de: pat matrimonial sau paturi twin, balcon, TV LED prin cablu, telefon, acces internet Wireless, seif, 2 fotolii, masuta, baie cu cabina de dus, uscator de par. Pe peretele despartitor, aceste camere au o usa prin care poate comunica in eventualitatea in care se solicita eliberarea cheii de la receptie de catre clienti.
  Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m – pat matrimonial ; 0.90x2.00m - pat twin
  Dimensiuni camera: suprafata totala 18mp (camera in sine : 11.00 mp, vestibul 3.5 mp, baia 3.5 mp, balcon 3mp).

  Camerele duble family sunt localizate in corpul Jupiter. Acestea dispun de: pat matrimonial sau paturi twin, 2 paturi suprapuse pentru copii cu varsta intre 2 – 14 ani neimpliniti si sunt situate numai in corpul Jupiter, nu au vedere la mare si au balcon de 1 mp - „french balcony”, TV LED prin cablu, seif, telefon, acces internet wireless, baie cu cabina de dus, uscator de par,  

  Dimensiuni pat : 1.60x2.00 m – pat matrimonial ; 0.90x2.00m - pat twin   

   

  Dimensiuni camera : suprafata totala 21mp (camera in sine : 11.00-13.00 mp, vestibul 3.5 mp, baia 3.5 mp, balcon 3mp sau «french balcony » 1mp)

  Atentie! Pentru Camerele cu vedere la mare se achita suplimentar. Acest tip de camere sunt on request.

  Servicii masa: micul dejun in sistem bufet suedez si dejun bufet suedez daca sunt minim 40 persoane la masa ( se dau de la receptie tichete zilnice aferente fiecarei mese si persoane – numai in baza acestor tichete se asigura accesul la bufet in restaurant), masa de pranz se incaseaza pentru toate persoanele ( inclusiv copii) ocupante ale camerei/apartamentului; Pranz =70 lei/persoana/zi ( la care se adauga comisionul agentiei);

  Facilitati copii in camera cu 2 adulti: Copii 0- 4 ani (neimpliniti) au gratuit cazare si masa, copii intre 4-10 ani (neimpliniti) cazarea este gratuita  si achita 50% din tariful meselor (pran) pentru adulti,  copii intre 10-14 ani (neimpliniti) cazarea este gratuita si achita 75% din tariful meselor. In camerele standard  se accepta copil de maxim 4 ani fara pat suplimentar, in camerele duble family se accepta  maxim 2 adulti si 2 copii 0-14 ani, micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif, in camerele duble junior standard se accepta maxim 2 adulti si un copil (4-7.99), in apartamente se accepta maxim 3 adulti sau doi adulti si un copil ( 0-14 ani ), copil 12-18 ani sau al treilea adult achita valoarea unui loc adult in apartament.

  Animale de companie: nu este permis accesul animalelor de companie.

  Nota: Taxa de statiune este inclusa in pretul afisat.

  ABREVIERI: DBL = Dubla; DP = Demipensiune; AI = All Inclusive.

Comentarii (0)

Nu recomand Recomand
Nu recomand Recomand
Nu recomand Recomand
Nu recomand Recomand
Nu recomand Recomand

inapoi

Promo Hai la Drum

Hotel Majestic 3* Jupiter

Catalog
Romania
Jupiter

Hotel Fortuna 3*

Catalog
Hotel 3 stele
Romania
Eforie Nord

Hotel Piccadilly 2*

Catalog
Hotel 2 stele
Romania
Mamaia

Hotel Hanioti Palace 4*

Hotel 4 stele
Grecia Insulara
Kassandra-Hanioti

Hotel Mediterraneo 4*

Catalog
Hotel 4 stele
Grecia Insulara
Hersonissos

Hotel Melia Grand Hermitage 5* TEB

Early Booking
Hotel 5 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Marina Grand Beach 5* TEB

Early Booking
Hotel 5 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Mimosa 4* TEB

Early Booking
Hotel 4 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Sentido Golden Star 4* TEB

Early Booking
Hotel 4 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Arena Regia 5*

Catalog
Hotel 5 stele
Romania
Mamaia

Hotel Ovicris 2*

Catalog
Hotel 2 stele
Romania
Eforie Nord

Hotel Central 4* TEB

Early Booking
Hotel 4 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Astir Notos 4*

Catalog
Hotel 4 stele
Grecia Insulara
Potos

Hotel Sheraton Rhodes Resort 5*

Catalog
Hotel 5 stele
Grecia Insulara
Ixia

Hotel Stratos 3*

Best offers
Hotel 3 stele
Grecia Continentala
Kassandra-Afitos

Hotel Excelsior 4*- TEB

Early Booking
Hotel 4 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Smartline Arena Mar 4* TEB

Early Booking
Hotel 4 stele
Bulgaria
Nisipurile de Aur

Hotel Roc Leo 3*

Catalog
Hotel 3 stele
Spania
Ca'n Pastilla

Hotel Oleander 3*

Catalog
Hotel 3 stele
Spania
Playa de Palma

Hotel Alaiye Resort and Spa 5*

Catalog
Hotel 5 stele
Turcia
Alanya

Oferte Hai la Drum

Copyright © 2018 Hai la Drum Galati - Agentie de turism (Hai la Drum). Toate drepturile rezervate.
designed by www.activemall.ro & www.adorcenter.ro